Aktivitetspark til familieophold

Tag på familieferie i Danmark

Hvis I går og tænker på, hvor familieferien skal gå hen i år, så bør I overveje at gå på opdagelse i det danske land. Danmark har et hav af smukke strande, aktivitetsparker, historiske byer og meget mere, som I kan besøge under jeres familieferie for at blive lidt klogere på, hvad der egentlig er af sjove fornøjelser for familien lige i baghaven. Derudover findes der et hav af centre, campingparker og endda godser, der har en masse skønne faciliteter lige på stedet, så I kan nyde et familieophold uden at skulle planlægge en masse transport rundt i landet.

I dette indlæg vil vi give eksempler på steder på Vestsjælland, hvor I kan nyde et familieophold.

Skønne familieophold på Vestsjælland

Vestsjælland er hjem for en masse sjove attraktioner for familier. I kan med fordel vælge at indlogere jer på steder, der har aktiviteter på grunden, og som samtidig er tæt på nogle af de store attraktioner på Vestsjælland. Det kunne for eksempel være Sommerland Sjælland, BonBon-Land eller Trelleborg Vikingeborg, hvor I kan blande leg og læring. Her kan I læse lidt mere om, hvad I kan lave de forskellige steder:

  • Sommerland Sjælland: Dette er en supersjov familiepark i Nykøbing Sjælland, hvor I kan nyde en række forskellige oplevelser som forlystelser, vandland, dyrehave og legeområder.
  • BonBon-Land: Dette er en utroligt populær forlystelsespark beliggende i Holme-Olstrup. Parken har en bred vifte af forlystelser, der gør familieudflugten som for både voksen og børn. 
  • Trelleborg Vikingeborg: Dette er en velbaret vikingborg i Slagelse, hvor I som familie kan lære om vikingernes historie og deltage i forskellige aktiviteter.

Vestsjælland har også en masse strande, der er egnet til familier på familieophold, og dertil en skøn natur, som I kan tage ud og opleve på cykel eller vandretur. Hvis I er i tvivl om, hvilke aktiviteter I skal fylde familieferien med, kan I garanteret også spørge på det sted, hvor I har valgt at overnatte. De har helt sikkert nogle anbefalinger.

Derfor skal I holde ferie i Danmark

Når I vælger at holde familieferie i Danmark, er I med til at mindske det store CO2-udslip, der typisk er knyttet til ferier. Hvis I ønsker at gøre endnu mere for miljøet, er det en god idé at vælge et familieophold på et sted, hvor der allerede er en masse aktiviteter, og hvor man let kan tage bussen hen til andre sjove attraktioner. God ferie!