Samvær, aktivitet og sundhed med golf

En udflugt, hvor alle kan være med

Firmaudflugter er for mange virksomheder med til at give gode kollegaskaber, et bedre arbejdsmiljø og dermed mere effektivt arbejde, og hvorfor ikke kombinere det gode samvær med aktivitet og sundhed i en og samme oplevelse. Med et golfarrangement som firmaudflugt, kan alle være med og samtidig med, at konkurrenceelementet og den gode stemning er en del af golf, kan I nyde naturen og den friske luft, mens I får motion.

 

Hvorfor vælge golf?

De fleste kender golf som en relativt rolig sport, hvor der dog alligevel er skruet op for konkurrencen, og hvor alle kan være med – og dette er lige præcis grundene til, at golf egner sig fantastisk til et firmaarrangement. Mange vil finde golf udfordrende, men netop fordi det er udfordrende, giver det i høj grad anledning til, at sammenholdet mellem de deltagende styrkes. Samarbejde foregår trods det, at golf ofte betegnes som en individuel sport, og mange golfcentre over hele Danmark tilbyder muligheden for at arrangere virksomhedsevents, hvor der er styr på alt det formelle, så du og dine kollegaer kan slappe af og hygge jer midt i naturen.

 

Et nyt år giver nye udfordringer

Årsskiftet nærmer sig, og det betyder, at mange virksomheder står overfor ændringer, nye udfordringer og nye medarbejdere. På trods af at både større og mindre virksomheder kan opleve svingninger gennem hele året, er årsskiftet noget helt specielt, og det kan være en god idé at overveje, hvornår et firmaarrangement kan gøre en forskel for arbejdsniveauet. Foråret er et oplagt tidspunkt at samle sin medarbejderskare til en hyggelig udflugt, og med golf kan naturens smukke udvikling i netop denne årstid samtidig opleves.

 

Company day på Sjælland

Skjoldenæsholm Golfcenter er beliggende i Jystrup midt på Sjælland i de mest fantastiske naturomgivelser. Centeret har 2 professionelle golfbaner og arrangerer exceptionelle ‘company days’ for virksomheder, hvor servicen er i top, professionalismen fra personalet skinner igennem og I får alle muligheder for at opbygge endnu bedre kollegaskaber. Som firma har i desuden mulighed for at blive erhvervspartner og sponsor for centeret, og på den måde kan et længerevarende samarbejde opbygges, så også fremtidens firmaudflugter kan arrangeres hertil. Uanset om det gælder trænede golfspillere eller nybegyndere, vil der være en tilpasset golfoplevelse, som passer til den enkle, og på den måde er det sikkert, at ingen er udenfor, men alle er med.

 

Med høj aktivitet styrkes fællesskabet

En firmaudflugt er ofte til for at styrke fællesskabet på arbejdspladsen, og med aktivitet i fokus, er dette en selvfølge. Golf er god motion for alle uden, at det er for hårdt til, at nogle må sige fra, og derfor er det på mange måder en god måde at give medarbejdere og kollegaer mulighed for at være fysisk aktive samtidig med, at det styrker sammenholdet. Start det nye år med en aktiv firmaudflugt til dit nærmest golfcenter og husk på, at firmaudflugter kan være en god investering i den store sammenhæng.