Kunstgræs til aktiviteter

Kunstgræs er perfekt til aktivitet i institutioner

Det bedste ved kunstgræs er, at det kan bruges som underlag til hyppige aktiviteter året rundt, fordi det er særligt slidstærkt og vedligeholdelsesvenligt. Det betyder samtidig, at det er oplagt at implementere i institutioner, fx børnehaver eller skolegårde.

Kunstgræs indbyder til leg og aktivitet, og børn og unge kan lege og dyrke sport på et grønt og blødt underlag uden at få beskidte knæ og tøj. Til de mindste børn kan man tilpasse kunstgræsset med sjove symboler, illustrationer og farver, så underlaget inspirerer til sjov og leg.

 

Kunstgræs som underlag til sport

Kunstgræs som underlag til sport er en fantastisk mulighed for at forlænge sportssæsonen, for når vinteren kommer, behøver man blot trække indendørs for at kunne fortsætte sit spil på en grøn bane. Kunstgræs kan også installeres udenfor, hvilket mindsker risikoen for mudder, skidt og slitage, når det regner. Kunstgræs giver dermed mulighed for at dyrke sport året rundt.

 

Vil du ikke slippe græsset helt? Så er hybridgræsplæner også en mulighed

Det har selvfølgelig også sin charme og autenticitet at dyrke sport på en vaskeægte græsplæne. Den er bare ikke nær så slidstærk som kunstgræs. Er man glad for de grønne græsstrå, men vil gerne opnå de mange fordele, der er ved kunstgræs, har man lavet hybridgræsplæner. Hybridgræsplæner er en kombination af kunstfibre og ægte græsstrå, så man får følelsen af at være på græs samtidig med, at underlaget er skridsikkert og mere slidstærkt. Denne løsning er populær hos flere fodboldklubber og kommunale anlæg, hvor man drager stor fordel af den høje kvalitet og simple vedligeholdelse.

Store fodboldklubber som Real Madrid og Manchester United har allerede etableret underlag med kunstgræs.