Behandlinger

Nyeste blogindlæg

Forbyg skader og smerter med den rigtige viden

Alle der lever et aktivt liv vil på et tidspunkt få behov for behandling på den ene eller anden måde. Har du oplevet en mindre skade, skal du genoptræning af en større skade eller har du muskel- og skuldersmerter? Uanset om du eliteudøver eller hverdagsmotionisten, så er den rigtige vidne vigtig, da skader og smerter kan forekomme for alle. I samarbejde med fysioterapeuter og læger sætter vi her på siden fokus på behandling og forebyggelse af skader relateret til udøvelse af sport, træning og udendørs aktivitet.

 

Skader, muskelsmerter og skuldersmerter sker for alle, men kan undgås

Sportsskader kan forekomme for enhver, om end det er en tennisalbue, et springerknæ eller skader på korsbånd og led. På levaktivt.dk har vi lavet en række indlæg om blandet andet forebyggelse, genoptræning og behandling af sådanne skader. Her vil du få svar på dine mest presserende spørgsmål samt få viden om behandling og forebyggelse af sportsrelaterede skader og smerter i led, muskler og skuldre.

Overbelastning sker for os alle, men det behøver det ikke

Mange udøver sport ugentligt og endda dagligt med forkerte træningsprogrammer og sportsudstyr. Dette kan nemt lede til overbelastning af kroppen. Mest almindeligt ses overbelastning af led i knæ og albuer, som forekommer over længere tid. Vi har samlet gode råd om, hvordan man behandler og forebygger overbelastning på kroppen i forbindelse med udøvelse af forskellige typer af sport, træning og aktivitet.

 

Fysioterapeuter og læger kan hjælpe dig med din skade

Når almindelige råd og forebyggelse og genoptræning af skader ikke rækker, så er der behov for professionel behandling og rådgivning. Derfor har vi i samarbejde med fagfolk samlet viden fra både lægevidenskaben og fysioterapien sammen, så du kan få et overblik over dine muligheder for professionel hjælp, hvis skaden er sket. Fysioterapeuter er eksperter i netop genoptræning og viden om skader og smerter.