Aktiv ferie på Island

Trav Island tyndt

Island er den perfekte rejsedestination for dig, der elsker at være aktiv på dine ferier i naturskønne omgivelser. Island Rejser er at foretrække på grund af landets fantastiske natur, der lægger op til mange vandreture og udflugter. Naturen i Island er særdeles betagende, hvor du kan opleve alt lige fra varme kilder til gletsjere og måske endda nordlyset, hvis du er heldig. Island er et meget oplagt rejsemål, hvis du elsker aktive ferier i alle afskygninger.

 

Et hav af aktiviteter på Island

Når du rejser til Island, kan du vælge mellem en del aktiviteter, der helt sikkert vil give dig minder for livet. Mange rejser til Island på grund af naturen, hvor man kan tage på diverse udflugter og vandreture. Rejser til Island kan f.eks. indebære at opleve nordlyset, hvor man i løbet af 5 dage er på vandretur gennem den islandske natur for blandt andet at opleve gejsere og vandfald. På disse intense rejser mærker man naturen tæt på: vinden i håret, kulden mod kinderne, og du er garanteret trætte fødder efter denne aktive ferie.

Derudover kan du også eksempelvis tage på en aktiv ferie, som indebærer en udflugt til vulkanen Eyjafjallajökull. Turen indebærer masser af frisk luft og lange gå-/vandreture. Derfor er det nødvendigt at pakke dine gode vandrestøvler, hvis du rejser til Island. Naturoplevelserne på den aktive ferie er meget forfriskende og sundt for både krop og sind. Efter en aktiv ferie kan du vende tilbage til din hverdag med fornyet energi.

 

Anskaf dig det nødvendige udstyr

På en aktiv ferie nytter de ikke noget at have dårligt fodtøj eller for lidt tøj på, hvis du skal kunne nyde turen ordentligt. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig vandrestøvler, vejrmæssig påklædning og en god vandrerygsæk. Det allervigtigste er dog naturligvis at have godt fodtøj på. Meget af oplevelsen går tabt, hvis du render rundt med ualmindeligt ømme fødder og ikke kan koncentrere dig om at nyde den smukke omkringlæggende natur. Ømheden kan nogle gange undgås, hvis man har de rette såler i sine sko. Hvis du vil vide mere omkring, hvordan skosåler og -indlæg kan gøre dine gåture mere behagelige, kan du læse nærmere her.

 

Island Rejser er en klasse for sig

Hvis du elsker at opleve natur og være aktiv på din ferie, er Island bestemt et oplagt rejsemål for dig. Naturen er smuk at gå på opdagelse i, uanset om det er sommer eller vinter – så du får en enestående rejseoplevelse på Island året rundt. Det unikke ved Island er, at naturen byder på så mange differentierende attraktioner. Det er meget attraktivt at bade i Den Blå Lagune, tage på hvalsafari, klatre på de smukke klipper på øen eller se mudderpølene som stinker af svovl – mulighederne er mange på Island.

Udover naturen kan man få en på opleveren i form af de mange historiske og kulturelle aktiviteter, hvor især den islandske arkitektur gør stort indtryk på mange. Alt i alt er Island rejser helt perfekt for dig, der ønsker en aktiv rejseoplevelse udover det sædvanlige med en exceptionel smuk natur i centrum.