Motionscykel under armen

Træningsmakker til rejsen eller den lille lejlighed!

Du har uden tvivl hørt om motionscyklen og har måske endda svedt mange liter på den i det lokale fitnesscenter efterhånden. Men har du også hørt om det nyeste skud på stammen – mini motionscyklen?

 

Gider du heller ikke have træningsudstyr stående i stuen?

Motionscyklen, eller kondicyklen som den også kaldes, er danskernes absolutte træningsudstyr til hjemmetræning. Den er ideel til at træne både ben og kondition, og på den kan du cykle mange kilometer og forbrænde mange kalorier uden overhovedet at bevæge dig udenfor din bolig eller det lokale fitnesscenter.  Dog er det de færreste, der har plads og lyst til at have en motionscykel stående midt i stuen/ soveværelset/ kontoret, for – let’s face it – den er lidt af et monstrum og ikke for køn at se på! Har man en kælder eller et ubenyttet rum i sin bolig, er det naturligvis intet problem med en motionscykel, men bor du i en mindre lejlighed eller rejser du ofte, men vil ikke gå på kompromis med træningen, er en mini motionscykel helt sikkert værd at tjekke ud.

 

Bærbar træningsmaskine?

En mini motionscykel er en miniudgave af den kendte motionscykel og kan bruges til alt fra konditionstræning til styrketræning af både arme og ben. Du kan bruge den derhjemme, mens du ser fjernsyn, hører podcasts eller lignende og med sine kun ca. 5,5 kg, kan du endda putte den i rejsetasken og tage den med på ferien eller forretningsrejsen. Du kan desuden justere modstanden i pedalerne via en manuel drejeknap, så cyklen er ideel for både begyndere til øvede motionister. På LCD-skærmen kan du desuden se blandt andet omdrejninger og kalorieforbrænding.

 

Træning for hele kroppen

Vil du bruge din mini motionscykel som almindelig motionscykel, sætter du dig på en stol og placerer fødderne i cyklens pedaler. Herefter kan du justere modstand og følge med i din kalorieforbrænding på skærmen, mens du cykler. Vil du træne musklerne i dine arme, placerer du i stedet dine hænder i pedalerne og laver cirkulerende bevægelser som bed benene. Læs mere om motionscykler HER.