Sådan kan hypnose mod præstationsangst hjælpe dig

Hvad er præstationsangst?

 

Flere og flere oplever præstationsangst i det daglige såvel som op til større begivenheder. Det ses, når man sidder på skolebænken, skal præstere på arbejdspladsen eller udøve sport. Her er alle øjne på én, og pludselig går klappen ned: Man frygter for ikke at kunne præstere som ønsket, man mister overblikket og får lyst til at flygte fra situationen. Symptomer kan både vise sig psykisk såvel som fysisk. Fælles for symptomerne er en følelse af afmagt og frygt. Man føler sig lammet og ude af stand til at finde ro i sin egen krop. Denne følelse kan dog lindres ved hjælp af hypnose.

 

Hvordan kan hypnose hjælpe?

 

Hypnose er en god behandlingsform til folk, der lider og føler sig tynget ned af præstationsangst. Hypnose mod præstationsangst kan blandt andet være en fordel op til store konkurrencer, hvor man føler et pres, der skader mere, end det gavner. Hypnosen kan fjerne eventuelle blokeringer eller tvivl på egne evner, såvel som behandlingen kan give den enkelte mere selvtillid. Under hypnosen bearbejdes præstationsangsten, og du lærer at tage kontrollen tilbage. Angsten får med tiden ikke længere lov til at styre dig. Det er tværtimod dig, der styrer angsten.

 

Derfor skal du vælge online hypnose

 

Hvis et fysisk møde med en hypnotisør virker uoverskueligt, kan online hypnose være en god mulighed. Online hypnose kræver mindre tid, så du ikke behøver at sætte tid af til eventuel transport eller andre ydre omstændigheder. Herudover har du mulighed for at sidde hjemme eller et andet sted, hvor du føler dig mest oplagt. Trygge omgivelser skaber en ro, når du skal bearbejde din præstationsangst, og derfor kan online hypnose være en god og effektiv behandlingsform.