Få massage derhjemme

Hop op på massagebriksen derhjemme

 

Vi kender alle til den travle hverdag, hvor både kroppen og hovedet skal være på og i gang hele tiden. I den forbindelse har mange nok haft lyst til en god omgang massage, hvor afslapning er i fokus, så din krop og dine tanker kan få en tiltrængt pause og koble fuldstændig af. Med massage kommer du helt ned i gear og bliver ladet op igen, så du er klar til at gå til hverdagens mange opgaver med fornyet energi. Men måske får du ikke lige bestilt den tid til massøren, fordi du ikke kan presse den ind i kalenderen. Så er det godt, at massage også kan gøres derhjemme. Både på dig selv og på andre. Det eneste, du skal bruge, er nogle dejlige olier, et roligt sted og massagebrikse.

 

Forskellige typer af massagebrikse

 

For at opnå den helt rigtige massage derhjemme, er det vigtigt at anskaffe sig massagebrikse. Men der er mange forskellige typer, hvilket gør det svært at vælge. Derfor får du her en liste over nogle af de forskellige brikse og deres egenskaber:

  • Du kan for eksempel vælge en massagebriks, der er god og stabil, med tyk polstring og med arm- og hovedstøtte, hvis du ved, at du kommer til at bruge den ofte.
  • Du kan også vælge en mere skrabet udgave, hvis du blot har brug for den en gang imellem.
  • Derudover kan du vælge sammenklappelige massagebrikse, hvis du ikke har et rum, du kan afsætte til massage. På den måde fylder briksen mindre og kan pakkes væk, når den ikke bruges.

Foruden massagebriksen kan det være en ide at investere i nogle massageolier, så oplevelsen fuldendes yderligere. På den måde er du også sikker på at udføre massagen ordentligt.

 

Køb en transportabel briks

 

Som en sidste type af massagebrikse, kan du også anskaffe dig en transportabel briks. Det gør det muligt for dig at blive masseret eller massere andre, hvor og hvornår du har lyst. Det kan for eksempel være, hvis du skal holde tøsedag med veninderne, hvor den står på massage og skønne ansigtsmasker. Du behøver ikke bestille et dyrt spaophold for at få den samme afslappende og forkælende oplevelse. Massage på massagebriksen derhjemme kan sagtens have samme effekt. Det er dog en god ide at læse lidt om, hvordan du bedst muligt masserer, inden du går i gang, så du er sikker på at gøre det rigtigt.