Få din krop til at fungere optimalt igen

Dette indhold er sponsoreret 

 

Hvornår skal man bruge en fysioterapeut? 

Der er mange måder, hvorpå du kan have erhvervet dig en skade i din dagligdag, og det er ikke nødvendigvis kun ved de store og akutte skader, at et besøg hos en fysioterapeut vil gavne. Det kan også være, at du jævnligt dyrker motion og strækker ud, men at der stadigvæk er en lille smerte ved bestemte bevægelser eller noget, der simpelthen bare ikke føles rigtigt.  

Der er altså mange grunde til at besøge en fysioterapeut, og du kan få hjælp til en bred vifte af smerter og gener, blandt andet:  

  • Sports- eller arbejdsskader 
  • Genoptræning  
  • Rygproblemer  
  • Nakke- og skuldersmerter  

Derudover kan du også få hjælp og rådgivning til forebyggelse, så du kan undgå at din skade kommer tilbage efter endt behandling.  

 

Målet med fysioterapi 

Formålet med fysioterapi er, at få kroppen til at fungere optimalt igen, og på den måde forbedre både din fysiske såvel som mentale livskvalitet.  

Behandlingen foregår ved først og fremmest at finde årsagen til problemet, hvorefter fysioterapeuten vil arbejde med smertelindring af selve skaden samt rådgive om forebyggelse på længere sigt. I langt de fleste tilfælde vil du som klient opleve, at skaden forsvinder efter endt behandling, så din krop igen kan fungere optimalt. Kontakt din lokale fysioterapeut og hør, hvad de kan gøre for dig

 

Få tilskud til din behandling 

Prisen på en behandling varierer og afhænger af, hvor omfattende skaden er, samt hvor mange behandlinger der derfor skal til. Oftest vil 3-6 behandlinger være nok til at få taget hånd op skaden.  

Husk, at du gennem den offentlige sygesikring kan få tilskud til behandling hos en fysioterapeut, hvis du får en henvisning fra din læge. Således kan du få hele 40% af din behandling betalt.