Tag på aktiv ferie i Kroatien

Udforsk Kroatien på en aktiv ferie

 

Mange nyder en uges ferie, hvor den eneste aktivitet er at gå fra morgenmadsbuffeten og ned til poolen. Men hvis du vil være sikker på at opleve det land, du er rejst til, så bør du tage på en aktiv ferie. På den måde udfordrer du dig selv, og så kan du slappe af, når alle de sjove aktiviteter er prøvet. Et land som Kroatien har mange forskellige ting at byde på, hvilket gør det til en oplagt destination, hvis du gerne vil være aktiv, når du er på ferie. Om du er til ekstremsport og vilde oplevelser, eller om du har nok i en vandretur i det lokale område, så er der noget for dig. Når du planlægger en aktiv ferie i Kroatien, bør du overveje, hvor eventyrlysten du er.

 

Udforsk de nærliggende bjerge

 

En aktivitet, som alle kan være med på, er vandreture i de smukke bjerge i Kroatien. Her får du den smukke og måske lidt undervurderede natur at se. Der er vandreruter til ethvert niveau, så du enten kan tage hele familien med på tur, eller du kan finde en lidt mere udfordrende rute til de voksne i familien. Hvis du har brug for yderligere adrenalinrus, så kan du tage på bjergklatring. På den måde får du endnu flere af Kroatiens flotte udsigter at se. Besøg for eksempel Velebit-bjergene eller tag til Plitvice Nationalpark og se de smukke vandfald.

 

Se det koralblå hav fra alle sider

 

Kroatien er blandt andet kendt for det helt klare blå havvand, der omgiver landets kystlinje. På en aktiv ferie i Kroatien kan du udforske dette både ved at tage en svømmetur, eller ved at dykke eller snorkle. Derved får du også landskabet under vandet at se. Hvis du hellere vil have lidt fart på, så kan du sejle i kajak, kano eller endda prøve at rafte ned ad floderne Cetina, Korana, Kupra og Una. En sidste måde at se havet på er fra en sejlbåd, hvor du har udsigt over kysten med det frodige landskab bag sig.

 

Få pulsen op med tennis eller fodbold

 

Har du lyst til at dyrke sport, mens du er på ferie, er der også rig mulighed for dette på din aktive ferie i Kroatien. Du og dine rejsekammerater kan nemlig altid leje jer ind på nogle af landets mange tennis-, basket eller fodboldbaner og få en sjov dag ud af det. Kroatien byder på mange muligheder for den aktive feriegænger.