Søg professionel hjælp, og generhverv din energi

Stress påvirker dit overskud

I takt med den konstant stigende udvikling i vores samfund ser vi også et stigende antal af arbejdstimer og opgaver. Det er i mange tilfælde med til at forårsage en utrolig stresset hverdag, der ikke kun påvirker vores eget velvære, men også vores nærmestes. Utrolig mange går rundt med stressproblemer, men blot accepterer det som værende en norm til hverdagen, i stedet for at få hjælp af en coach til at håndtere stressen, og få både det mentale og fysiske overskud tilbage.

 

Stress dræner dit overskud

Stress er en utrolig energidræbende faktor. Det ikke bare nedbryder livsglæde- og kvalitet, men også overskud til hverdagens pligter. Mangel på overskud resulterer ofte i manglende kreativitet, manglende glæde og manglende evne til at sprede smil. Stress påvirker ikke kun dig selv og dit selvværd, men påvirker også vores nærmeste mere end vi forestiller os. Et individ i mangel på energi og glæde, spreder selv samme følelse til sine nærmeste blandt både venner, kollegaer og familie.

 

Find balancen igen

Den bedste måde at lette stressniveauet er ved selv at søge en håndsrækning hos professionelle. Professionel personlig coaching sammen med en stresscoach hjælper dig med at genfinde din energibalance. I samarbejde med dem, finder I værktøjerne til at håndtere årsagen til din stress, samt genopbygge kontakten til dig selv og dit indre. Tæt sparring med professionelle gør din rejse på vej imod det stressfrie liv du fortjener meget kortere og opnålig.

 

Sådan fungerer forløbet

Når du melder dig til et stresscoaching forløb skriver du dig i de mest almindelige tilfælde op til 8-10 samtaler af en time ad gangen. Samtalerne er med dig og dit velvære i fokus. I professionelle og trygge rammer forsøger I sammen at genvinde gnisten og energien til den stressfrie hverdag, der ikke kun vil øge glæden ved din hverdag, men også øge den samlede livskvalitet i hjemmet med dine nærmeste.