Aktiv campingferie

Tag på aktiv campingferie

Vi lever i en tid, hvor materialisme, ’insta-worthy’ billeder og luksus fylder en hel del, men det ser ud til, at der efterhånden er begyndt at opbygge sig til en modbevægelse til denne livsstil – selv når vi tager på ferie!

 

Vandretur eller solbadning?

For bare få år siden, gjaldt det mest om at opbygge sig den bedste ’tan’ og drikke flest mulige kolde drinks på ferien, men i dag handler rekorden for mange danskere ikke længere om farven på huden, men om velvære i kroppen og antal kilometer i løbeskoene.
Er du en af de danskere, der helst vil tilbringe ferien i en solseng, smurt ind i sololie, mens du fylder dig med kolde drinks og all-inclusive godter, hører du altså øjensynligt til en efterhånden svindende befolkningsgruppe. Flere og flere danskere foretrækker nemlig en aktiv ferie i stedet, hvor kølige drinks for det meste består af kold vand under cykelturen og tanlinjerne primært ligner et par cykelshorts og en t-shirt.

 

I zen med naturen eller 5-stjernet luksus?

Der er naturligvis mange danskere, der stadig vælger den 5-stjernede luksus, når de skal vælge rejsetype og rejsedestination, men det ser ud til at flere og flere vælger aktive campingferier i Danmark og resten af Europa.

Det skyldes med stor sandsynlighed både vores øgede fokus på sundhed og velvære, men også idéen om at trække sig væk fra materialismen og i stedet gå tilbage til rødderne. Mange har fundet ud af, at en aktiv ferie, kan give dem lige så stor (hvis ikke større) velvære samt oplade batterierne på samme måde, som hvis de lå på langs i en uge og blot bevægede sig mellem pool, strand og hotellets restaurant.

 

Aktivitet og camping går hånd i hånd

Campingferier er i de fleste tilfælde ensbetydende med aktivitet og kontakt med naturen. Når du vælger at tage på camping på en hyggelig campingplads i Danmark, er der nemlig rig mulighed for cykelture, kanoroning, vandreture, surfing, rideture og lignende i den danske natur.

Hvor primitiv og HVOR aktiv ferien skal være er op til jer, for I kan nemlig sagtens finde en campingplads med mulighed for masser af aktiviteter samt tid til hygge, afslapning og en snert af luksus. Her er Grenaa Strand Camping et godt bud, da de råder over en stor swimmingpool og er beliggende mellem både by, Jyllands bedste sandstrand, skov og natur med rig mulighed for diverse aktiviteter

 

Lav mad over bål og oplev den danske natur

Uanset om I er en børnefamilie, en vennegruppe eller et kærestepar, byder aktive campingferier på mange uforglemmelige oplevelser. Lær børnene at lave et bål og lad dem tilberede deres egen mad over de åbne flammer. Om dagen kan I vandre i naturen, tage på sjove Mountain-biketure eller bade på en af Danmarks mange lækre sandstrande. Mulighederne er uendelige, men en ting er sikker: efter en aktiv ferie med camping på en hyggelig campingplads i Danmark, vil hele familien uden tvivl føle sig energifyldte og genopladede.