En coach kan hjælpe

Er du stresset i din hverdag? Coaching kan hjælpe dig frem i livet

Skrevet af Maria Kolster 29-11-2018

Rigtig mange danskere lever et travlt liv, hvor stress, dårlig søvn, træthed og lignende ikke er ualmindelige symptomer i hverdagen. Flere og flere vælger derfor at gå til en professionel coach, der kan hjælpe med at finde den rette balancegang.

 

Har du for travlt?

Måske jonglerer du med karriere, børn, madpakker, parforhold, træning, fritidsinteresser og socialt samvær. Det kan være svært at holde alle bolde i luften på en gang, mens du samtidig sørger for at tage hånd om dig selv. Isæt træningsentusiaster og andre, der går op i at holde en aktiv livsstil ved siden af deres job og privatliv, har det til tider med at tro, at deres 24 døgntimer rækker lidt længere end andres. Men går det pludselig op for dig, at de 24 timer ikke er tilstrækkeligt, kan det hele ramle, og du kan opleve stress, angst og nedsat livskvalitet.

 

Du har styr på din fysiske sundhed – men hvad med den mentale?

Der er en utrolig hårfin grænse, der skelner den normale og ”sunde” stress fra den usunde form. Præcis hvor grænsen går er yderst individuelt, for mens nogle kæmper med at holde blot 4 bolde i luften, hopper andre på et ben, mens de jonglerer med 10. Som fysisk aktiv, er du uden tvivl meget kropsbevidst og lytter til kroppens fysiske, elementære behov, såsom sult, søvn osv. Desværre glemmer mange dog at lytte til deres mentale tilstand. Er energiniveauet lavt, har du hovedpine eller banker hjertet hurtigt, kan du ikke altid bare træne det væk. Ofte er det din hjerne, der prøver at fortælle dig, at du skal tage den med ro.

 

 

Coaching hjælper dig med at finde balancen

Med et coaching forløb ved en professionel coach som ID'et v/ Morten Lund i Silkeborg, kan du finde frem til den rette balancegang igen og få livskvaliteten tilbage.

Gennem et sådant forløb vil du få hjælp til at:

  • Finde frem til dine sande følelser (og blive dus med dem)
  • Forstå, hvad der stresser dig
  • Få redskaber til at håndtere stress og blive stressfri
  • Forebygge fremtidig stress
  • Finde den rette balancegang
  • Blive mere nærværende og tilstede i nu’et
  • Øge din livskvalitet

 

Et professionelt coaching forløb kan være din vej fra udmattelse, stress, angst og nedsat livskvalitet til en igen at få en harmonisk livsstil, hvor der både er plads til karriere, sociale relationer, og det du virkelig holder af, uanset om det er fitnesstræning, løb, fisketure eller noget helt fjerde.