Zoneterapiens effekt

Dette indlæg er sponsoreret. 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform, hvor terapeuten trykker bestemte steder på kroppen med henblik på at forbedre den fysiske eller psykiske funktion et andet sted i kroppen. Zoneterapi bygger på teorien om, at hele kroppen er afspejlet i forskellige dele af kroppen. Kroppens forskellige dele er uløseligt forbundet med hinanden, hvorfor trykpåvirkninger ét sted på kroppen korresponderer med et andet sted på kroppen.

Behandlingsformen er anerkendt og kan med fordel supplere anden behandling. Der findes forskellige former for zoneterapi, men den mest udbredte form er fodzoneterapi, hvor der gives trykmassage under fødderne. Men også ørene, ansigtet og hænderne er zoner, som kommunikerer med andre dele af kroppen.


Zoneterapi kan hjælpe på mange forskellige ting

Har du smerter i muskler eller led? Lider du af hovedpine eller problemer med fordøjelsen? Eller føler du dig stresset og udkørt? Hvis du kan svare ja til én af disse ting, bør du overveje at besøge en zoneterapeut. Zoneterapi kan nemlig hjælpe på mange forskellige typer af problemer gennem gentagende behandlinger.

Det er altid nødvendigt med flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Som minimum skal der to til tre behandlinger til. Hvis der er tale om mere komplekse problemer, kan det være nødvendigt med op mod 10-12 behandlinger.

 

Zoneterapi hjælper på:

  • Smerter i muskler eller led
  • Fordøjelsesproblemer
  • Asta
  • Allergi
  • Hovedpine
  • Stress


Få tilskud til zoneterapi

Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra lægen for at kontakte en zoneterapeut. Du kan blot kontakte en zoneterapeut og aftale en tid. Derfor kan du også hurtigt komme i behandling. Mange sundhedsforsikringer og sygesikring Danmark giver endda tilskud til både zoneterapi og akupunktur, som er udført af RAB-registrerede terapeuter. Derfor kan alle få råd til zoneterapi.