Træning

Nyeste blogindlæg

Træning, træning og mere træning … eller hvad?

Uanset om du er sportsmester eller helt nybegynder, så finder du alt, hvad du har brug for lige her. Vi har samlet en lang række spændende indlæg om træning, øvelser, optimering og de nyeste trends, som vi gerne vil dele ud af. Har du kørt det samme træningsprogram i årevis og har brug for en forandring eller mangler du struktur til dit nystartede løbeprogram? Så har vi lige det, du mangler her.

 

Få det meste ud af din træning med vores guides, tips og tricks

Vi bringer dig det mest relevante og aktuelle inden for træning lige nu og her på din nye træningsblog. Vi serverer dig med nye guides med træningsprogrammer samt tips og tricks til optimering af din workout. Vi sætter ligeledes fokus på pris og kvalitet når det kommer til træningsudstyr og fitnesscentre, så du får det meste ud af dine penge og din tid.

 

Træn ordentligt, det gør vi

Mange tænker, at træning er lige ud ad landevejen, og det blot handler om at løfte tunge håndvægte mange gange. Mange tænker ikke på at træne rigtigt, så man ikke overbelaster kroppen og forsager skader og smerter på sig selv. Vi sætter fokus på, at træne ordentligt, hvor vi giver dig gode råd og guides samt træningsprogrammer og løbeprogrammer.

 

Optimer din træning

Vi ønsker her på siden, at give dig indhold, som hjælper dig med at få det meste ud af din træning. At træne er hårdt, så hvorfor ikke optimer den? Vi leverer unikt indhold med en række guides, så du får det optimale ud af din benhårde træning. Vi bringer dig træningsprogrammer og kostplaner, så du får det meste ud af din træning og din investering i dit hårde arbejde.

 

Crossfit, yoga og styrketræning

Crossfit og yoga har i de seneste år fundet indpas på det danske træningsmarked – og det er med god grund. Både yoga og crossfit appellerer nemlig til mere naturlige former for fysisk træning, hvor kroppens egen vægt, statur og smidighed i høj grad bruges som redskaber. Vi sætter derfor fokus på de nyeste og bedste træningsformer, så du kan skræddersy din personlige træning og få det bedste ud af din workout.