Få sunde fødder med et skoindlæg

Pas på dine fødder – få et håndsyet skoindlæg

 

Vores fødder er vigtigt, for at vi kan komme fra A til B. Derfor er det også afgørende, at vi passer på dem og ikke tager dem for givet. Har du ondt i fødderne, i anklerne, i læggene eller i dine knæ? Så kan et skoindlæg måske hjælpe dig med at slippe af med smerterne. Det kan være en god ide at gå til et skomageri, der kan fortælle dig, om du har de rigtige sko, eller om du har brug for nogle specifikke skoindlæg, så dine fødder igen får det godt og kan bære dig hele dagen. Undgå ondt i fødderne med et håndsyet skoindlæg.

 

Find de rigtige sko

 

Når det kommer til sko, har folk helt forskellige og meget specifikke krav. Derudover er fødder også meget forskellige, hvilket kan gøre, at du har brug for specifikke indlæg til at støtte dine fødder. Nogle mennesker ønsker desuden komfort i deres sko, mens andre har skavanker eller sygdomme, der gør det nødvendigt at få lavet et skoindlæg. Skader og skavanker i fod, ankel, læg eller knæ kan afhjælpes med den rette sko og et ortopædisk tilpasset fodindlæg. Du bør derfor altid opsøge en professionel, hvis du får ondt i benene eller i fødderne. På den måde er du sikker på at få den rette hjælp, så dine fødder også fremadrettet kan holde til at skulle flytte dig rundt.

 

Få et fodtjek hos en skomager

 

Hvis du er i tvivl, om du går i de forkerte sko, så kan du altid kontakte din lokale skomager og høre, hvad de kan gøre for dig. Hos ORTOPÆDI SKOMAGERIET i Valby er det eksempelvis muligt at få testet foden. Har bliver der taget aftryk, så man kan finde præcis det skoindlæg, der passer til din fod. Så er du klar til at gå og løbe videre uden at få skader eller smerter i dine fødder.