Suppler din kost med vitamintilskud

Dette indlæg er sponsoreret. 

Få mere energi i hverdagen med vitamintilskud

Vitaminer er organiske og livsvigtige stoffer, som har afgørende betydning for dig og din krops helbred og vedligeholdelse. Kroppen kan ikke selv skabe de forskellige vitaminer og mineraler, og derfor skal du have dem igennem det, du spiser. Vitaminer og mineraler er både vigtige i forhold til at kroppen skal fungere ordenligt, men også i forhold til kroppens vækst. En mangel på vitaminer og mineraler kan desuden skabe træthed, svækkelse og sygdom. Derfor er det vigtigt, at du får de vitaminer, som din krop har brug for.

 

Svært ved at få en tilstrækkelig mængde af vitaminer? - suppler din kost med vitamintilskud

Alle mennesker har behov for vitaminer og mineraler for at kroppen fungerer optimalt. De fleste af os får vores behov dækket igennem en sund og varieret kost. For nogen kan det dog være svært at få den tilstrækkelige mængde af vitaminer, og derfor kan du supplere din kost med et vitamin eller mineraltilskud.

 

Har du behov for et vitamintilskud? Det kan være svært at vurdere, om man har behov for et tilskud af forskellige vitaminer eller mineraler, men der kan være mange forskellige grunde, herunder:

  • Hvis du spiser meget lidt eller meget ensidigt

  • Hvis du er grad eller planlægge en graviditet

  • Hvis du ammer og ikke spiser sundt og varieret

  • Hvis du ikke får nok sollys i din hverdag

  • Hvis du er over 65 år


Styrk dit immunforsvar og få mere energi med vitamintilskud

De rigtige vitamintilskud vil give dig mere energi i din hverdag, og det vil kunne være med til at styrke dit immunforsvar. Du har brug for hele alfabetet af vitaminer i en velbalanceret sammensætning, som du kan få igennem varieret kost og sollys. Men hvis du på den ene eller den anden måde er i risikogruppen for ikke at få nok vitamin, kan du spørge din læge eller på apoteket, hvilke tilskud, der er nødvendige for dig, så du kan få dækket dit behov.