Aktiv ferie på Kilimanjaro

Få en oplevelse for livet med en trekkingferie

Hvis du elsker vandring, trekking eller generelt bare aktive rejser, så er en trekkingferie i Tanzania garanteret noget for dig. I Tanzania ligger Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, hvor du med sikkerhed kan få testet dine grænser. Kilimanjaro er meget populært for trekkere, da bjerget er Afrikas højeste med 5895 meter over havoverfladen. Trekking op ad Kilimanjaro er den ultimative oplevelse for folk med trang efter adrenalinoplevelser i natursmukke omgivelser. Selvom en trekkingferie op ad Kilimanjaro lyder som noget for de få, behøver man faktisk ikke meget andet end en stærk vilje for at nå toppen.

 

Test dig selv og dine grænser

Hvis du har blod på tanden og er klar på nye udfordringer, er trekking op ad Kilimanjaro et godt bud på en personlig udfordring. Trekkingferien er en meget unik oplevelse, som alle kan tage del i, hvis blot de tør at overskride deres grænser. Følelsen af at stå på toppen af bjerget og se den exceptionelle smukke omkringliggende natur er helt ubeskrivelig og i særdeleshed en oplevelse, du aldrig glemmer.  

Det er dog ikke kun, når du er nået i mål, at oplevelsen er sublim. Trekkingen op ad bjerget bringer dig igennem forskellige klimabælter, hvor du bevæger dig fra tropisk til arktisk klima – en kæmpe naturoplevelse i sig selv.

 

Oplev et af verdens naturvidundere

Hvis du vil opleve det fantastisk flotte naturvidunder, er planlægning og udstyr altafgørende. Alle har i princippet mulighed for at bestige bjerget, fordi det er det letteste bjerg at bestige af de Seven Summits. Seven Summits er en udfordring for bjergbestigere, som omfatter det højeste bjerg på hvert af de 7 kontinenter.

Det er dog fastlagt, at man skal bestige bjerget med en lokal guide, som sørger for dit udstyr og helbred. Tanzania Tours ApS har rejseguides, som sikrer dit udstyr bæres sikkert til toppen. På siden kan du læse nærmere om, hvordan guiderne kan hjælpe dig på din trekkingferie i Tanzania.

 

Trekkingferier for de eventyrlystne

Uanset om du er professionel trekker eller fuldstændig nybegynder, så er det sikkert, at Kilimanjaro vil give dig et andet syn på naturen, fordi du for alvor kan mærke naturen i både krop og sjæl. Når du først har bevist overfor dig selv, at du kan bestige et bjerg af den størrelse, kan det være, at det giver anledning til et nyt trekkingeventyr i fremtiden. Der er for eksempel forskellige trekking- og vandreferier på Island, som du kan læse nærmere om her

Hvis du er helt vildt med det afrikanske bjerg, er der endvidere mulighed for at vælge en anden sværhedsgrad til en fremtidig trekkingferie.