Luftigt træningstøj til sommervarmen

Dette indlæg er sponsoreret.

Der findes et kæmpe stort udvalg af forskelligt træningstøj, og det kan ofte være svært at finde rundt i, da der både skal tænkes i mode, årstid og om du selvfølgelig selv føler dig tilpas i dit outfit. Det kan være meget individuelt fra person til person, hvordan forskelligt træningstøj sidder og føles, men for alle er det sådan, at det rigtige træningstøj altså kan gøre en stor forskel – både i forhold til motivation til at få bevæget sig, men også i forbindelse med at skabe gode præstationer. Selvom du har betalt mange penge for lækkert træningstøj, er det ikke sikkert, at det er det mest optimale til alle klimaforhold. Hvis du f.eks. løber meget i sommerperioden eller det meste af din træning foregår i et varmt og fugtigt crossfit center, så skal du måske overveje, at have dette i mente, når du vælger træningstøj.

 

Forbliv kølig og tør under varme og fugtige forhold med det rigtige træningstøj

Træningstøj, som ikke er fremstillet til træning under varme og fugtige forhold bliver hurtigt tungt, når det suger sved til sig under træningen. Det begrænser i høj grad din ydeevne og dine præstationer, da det får din krop til at føles tung og fugtig på en ofte meget ubehagelig måde. Flere mærker, herunder Under Armour, fremstiller derfor tøj, som er særligt udviklet til dig, der især træner under varme og fugtige forhold. Under Armour fremstiller tøj under linjen ved navn Heatgear, som er træningstøj designet i lette materialer, og med en speciel teknologi, som trækker sveden væk fra din hud. På den måde vil tøjet holde dig kølig og tør på en komfortabel måde under din træning, og du vil kunne yde dit maksimum i en meget længere periode.

 

Bliv klar til træning i ekstrem kulde

Ligesom der designes træningstøj specifikt til det varme vejr i sommerperioderne, så er der selvfølgelig også træningstøj, som passer bedre til det kolde vejr. Dette tøj er designet med den samme originale teknologi, der gør det perfekt til den værste kulde. Tøjet føles let på kroppen, men holder samtidig på varmen uden at lade din krop blive overophedet. Derudover er tøjet åndbart og tørrer ekstremt hurtigt. Sved har dermed mulighed for at trække sig væk fra kroppen og ind i det stoffet, som hurtigt vil tørre. På den måde vil din krop føles varm, tør og lettere end med træningstøj, som ikke er designet specifikt til de kolde temperaturer.