Bliv sund og glad med yoga

Få mere livsglæde med yoga

 

Mange kan nikke genkendende til dét at have en stresset hverdag, hvor arbejde og familie er i højsædet. Der er sjældent tid til at sætte sig ned og trække vejret, før man skal i gang med det næste gøremål. Der er dog meget, man kan gøre for at komme mere i kontakt med krop og sjæl på en afslappende måde. Du kan eksempelvis komme i gang med yoga. Yoga er en afstressende form for motion, hvor du dyrker det fysiske såvel som det mentale. Ved at dyrke yoga vil du ikke kun opleve at blive stærkere og få en bedre motorik, du vil også få mere energi og overskud i hverdagen.

 

Sådan begynder du på yoga

 

En af fordelene ved at dyrke yoga er, at det ikke kræver noget at komme i gang. Tværtimod er denne form for motion ganske uforpligtende. For at dyrke yoga skal du ikke have træningsudstyr eller proteinpulver. Det eneste, du skal bruge, er noget løst tøj, som du kan bevæge dig i og eventuelt en yogamåtte, så du har et blødt underlag. Herefter er det blot at give sig i kast med øvelserne, der kommer i forskellige sværhedsgrader alt efter ens erfaring. Alder har intet at sige, når det gælder yoga – alle har nemlig godt af at røre sig lidt.

 

Dyrk yoga hvor du har lyst

Der findes mange steder, hvor du kan dyrke yoga. Hvis du er nybegynder, kan det dog være en god idé at starte i et yogastudie eller i et træningscenter. Hvis man ønsker en mere fleksibel løsning, kan man få yogaundervisning online. Når man er blevet erfaren, kan man begynde at dyrke yoga på egen hånd i hjemmet, i en park eller et tredje sted.