Hele familien til babyaktiviteter

Som forældre må man erkende, at det ikke altid er lige underholdende at lave det, ens baby synes er sjovt. Dog kan man finde aktiviteter, som både barn og forældre vil blive underholdt af. Babyrytmik er her en meget populær aktivitet, som forældre går til med deres baby.

 

Babyrytmik for dig og dit barn

Babyrytmik er kun blevet mere populært over årene, og det er der en god grund til.
Babyrytmik er utrolig stimulerende for dit barn. Dit barns nysgerrighed bliver større gennem alle legene og sangene, og undervejs vil de få rørt kroppen og stimuleret alle sanser. Derudover er det med til at skabe et stærkt bånd mellem barnet og de forældre, der går til timen.
Slutteligt er babyrytmik også en god måde at få kvalitetstid med sin baby på, når den travle hverdag rammer.

 

Holdtræning med andre forældrepar

Babyrytmik foregår almindeligvis på hold, så du vil også komme til at møde andre forældre, der har børn i samme alder som dit. Det kan være meget værdifuldt for en forælder at gå til babyrytmik, da man møder andre. Hvem ved, måske der gemmer sig et nyt venskab eller to på holdet?

 

Mange forskellige hold

Babyrytmik er i dag blevet så populært, at der findes et utal af forskellige hold. Der er hold kun til mor, kun til far og så er der ikke mindst hold, hvor forældre kan komme som par med deres barn. Der findes også hold delt op efter barnets alder samt fokusområdet. Du kan bl.a. gå på hold, der fokuserer på musik og rytmik, gymnastik eller generel stimulering.

Hvis du vil være aktiv med dit barn og andre forældre, er babyrytmik altså en god måde til både at styrke dit barns motorik, mens du selv er aktiv. APA.dk holder aktive, stimulerende og professionelt tilrettelagte babyrytmiktimer i København Ø og på Islands Brygge.