Styrk din krop med kosttilskud

De fleste er klar over, at du for at holde din krop sund skal spise en sund og varieret kost samtidig med, at du dyrker motion jævnligt. Det kan dog være svært at spise en kost, der har den helt rette mængde af de forskellige proteiner, mineraler og vitaminer, som kroppen har brug for for at fungere helt optimalt. Derfor er det en god mulighed at tage kosttilskud ved siden af din hverdagskost. På den måde sørger du for at passe bedst muligt på din krop, så den kan holde til alt det, du udsætter den for. Du kan især have brug for kosttilskud, hvis du er over 70 år, gravid, eller hvis du spiser vegansk kost. Læs mere her om forskellige typer af kosttilskud.

Kalktilskud kan forebygge knogleskørhed

Kosttilskud giver dig de vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. En type kan være kalktilskud. Det kan især være godt at tage, hvis du ønsker at forebygge knogleskørhed. Denne sygdom kan ikke helbredes, men den kan lindres, så smerterne ikke tager over. Generelt er det sundt at indtage kalk, også selvom du ikke lider af knogleskørhed. Det hjælper nemlig knoglerne til at blive opbygget på den rette måde, så de kan forblive stærke hele livet.

Vitamin D er blevet mere populært

Også D-vitamin er vundet frem i de seneste år som kosttilskud. Det er både vigtigt for din generelle sundhed, men også for stærke og sunde knogler. Den største kilde til vitamin-D er sollyset. Er du en person, der har din daglige gang udendørs, får du derfor rigeligt. Bruger du i stedet meget af din dag på et kontor, et værksted eller lignende kan du hurtigt få brug for at tage kosttilskud med vitamin-D, så du er sikker på at få nok. Især i de mange mørke vintermåneder kan du få brug for ekstra kosttilskud.