Skån miljøet

Undgå kemi i hverdagen

Skruer vi tiden 10 år tilbage, ville man stort set kun se plastikflasker som drikkedunke i fitnesscentrene. Heldigvis er brugen af plastikflasker mindsket betydeligt, og flere vælger andre løsninger. Men vi er der desværre ikke endnu. Mange gør stadig brug af den klassiske plastikflaske. Men hvorfor egentlig blive ved med at bruge plastikflasken, når det både er dyrt i længden og skadeligt for miljøet, og der findes bedre alternativer? Fordelene ved brug af en genanvendelig drikkedunk i rustfrit stål vil her blive gennemgået.

 

Køb din drikkedunk i rustfrit stål

Er du interesseret i at skåne miljøet, skal du ikke købe en ny vandflaske, hver gang du skal ned og træne eller ud og løbe. Køb i stedet en drikkedunk i rustfrit stål. En sådan drikkedunk er 100 % fri for kemi, så du sikrer dig, at du ikke forurener med kedelige kemikalier. Derudover er flasken i rustfrit stål genanvendelig, og du kan derfor bruge den igen og igen, og du kommer ikke til at bidrage til alt det plastik, der flyder i verdenshavene. Med tiden er man også begyndt at lave drikkedunkene i rustfrit stål i et flot design, så du kan tilmed få en flot og dekorativ drikkedunk og skåne miljøet på samme tid.

 

Spar penge på en genanvendelig drikkedunk

Selvom drikkedunken koster mere end en plastikflaske, kan den hurtigt tjene sig hjem. I og med at den er er genanvendelig, kan den bruges igen og igen. Dermed skal du ikke smide penge efter en vandflaske hver gang, du skal træne. Det er faktisk en ren win-win situation at købe en drikkedunk i rustfrit stål. Du hjælper både miljøet og din egen pengepung.

 

De små ting tæller

Du tænker måske, at du er en lille fisk i et kæmpe hav, som alligevel ikke kan gøre en forskel. Men sandheden er, at alt tæller. Alle små tiltag bidrager i det store billede, og gør vi hver især små ting i hverdagen, kan vi komme rigtig langt. En start kan være at udskifte dine madkasser og drikkedunke med noget, der ikke er lavet af plastik, og som er fri af kemikalier og skadelige stoffer. Og ellers handler det bare om at tænke sig om og genanvende hvor man kan, så vi undgår et unødigt overforbrug af plastik.  

Virksomhed: Organic Gale ApS