Golf for begyndere – Sådan kommer du i gang!

Golf er en af de meste populære sportsgrene blandt voksne i Danmark. Det skyldes, at det er en sport, som både er nem at lære og virkelig svær at mestre. Derfor er den ofte ideel for spillere, som går op i konkurrence eller gør det for sjov. Er du relativt ny til sporten eller aldrig har rørt en driver, så er det heldigvis meget nemt at komme i gang. Vi giver dig en guide til golf for begyndere, så du er beredt.

 

Sørg for det rette udstyr

Hvad der er vigtigt, er at du fra starten ikke bruger alt for penge på udstyr, selvom det hurtigt kan løbe op. Du skal gerne få en lyst til sporten, inden du begynder at gå i dybden med jerntyper, påklædning og vægtede golfbolde. Heldigvis er det muligt at leje udstyr hos de fleste lokale golfklubber, og ellers er det også muligt at købe et godt sæt via genbrug.

 

Hold dig til ilden – tilmeld dig en golfklub

Så er der motivation for sporten – det er nemlig en tidskrævende sport, hvor man tager sig god tid til at øve, spille en runde på 9-hullers banen eller tager den store 18-hullers. For mange er det helt beroligende at komme ud på greenen, når man har vanen, men for mange handler det også om at være en aktiv del af klubben. Vi vil mene, at den bedste måde at komme i gang med golf på er, at du tilmelder dig en golfklub. De tilbyder diverse sociale arrangementer, trænere mm., som ikke kun kan sørge for et godt netværk af ligesindede – Du kan også få professionel sparring, hvis du gerne vil gøre noget for at blive bedre. Golfklubber plejer at gøre meget for at byde begyndere velkommen, så du hurtigt og nemt kommer ind i spillet.