Vælg det rette underlag til din hjemmetræning

Gulvtæppe væg til væg: underlag til hjemmetræningslokalet

 

For både sportsentusiaster såvel som hverdagens “fitness-gænger” lyder det næsten som en drøm at have sit eget træningslokale i hjemmet, så man ikke behøver stå i kø, og man kan have fuldkommen ro til sin træning. Det behøver dog ikke være en drøm - men det kræver planlægning. Hvis man vil have et optimalt hjemmetræningslokale er det vigtigt, at man vælger det rette underlag, og her er fladvævet tæppe en god mulighed.

 

Fladvævede tæpper til hård træning og let rengøring

 

Et fladvævet tæppe er et slidstærkt og – som navnet antyder – fladt underlag, som dermed både kan holde til træningsbrug og er let at holde rent. Et fladvævet gulvtæppe væg til væg vil altså kunne holde til slid fra de forskellige maskiner, og gøre det let at holde et sundt og friskt indeklima til træningen.

Den flade struktur gør også, at det er problemfrit at rykke rundt på ting, hvis nu at bænken skal flyttes, eller kondicyklen skal drejes. Et fladvævet tæppe giver dig altså friheden til altid at sørge for, at tingene er præcis, som de skal være. Dit træningslokale - dine regler.

 

Det fladvævede tæppe til dit personlige træningslokale

 

Når slidstyrken og rengøringen er på plads, er der også plads til at overveje det visuelle udtryk, dit underlag skal have. Fladvævede tæpper findes i forskellige mønstre og farver, som hver især vil kunne give dit træningslokale et personligt præg. De kommer også både som maskinlavede og håndvævede tæpper, hvilket også har en indflydelse på den visuelle stil.

Et mørkt tæppe til det rustikke, rå look – eller et lysere mønster til den opløftende atmosfære. Fladvævede væg til væg tæpper byder på et hav af muligheder.