Vælg den rigtige damecykel

Kom ud i det fri med en cykeltur

Mange vælger bilen over cyklen. Det er som regel et hurtigere transportmiddel, der ikke kræver den store bevægelighed. Der kan dog være mange fordele i at investere i en cykel og bytte bilen ud! Med en cykel kommer man ud i det fri og mærker vinden mod sit ansigt. Trafik er ikke længere et problem, og så får man ovenikøbet motion imens. Der findes et stort udvalg af damecykler til alle former for cykling. Står du og overvejer, hvilken cykel du skal købe, kan du blive klogere på dit valg med denne guide.

 

Mountainbike til kvinder

Hvis du ikke er bange for at få mudder i hovedet og ønsker at dyrke en alternativ sportsgren, bør du investere i en mountainbike. Denne damecykel har brede dæk og en god affjedring, så du kan give den gas i naturen. Cyklen egner sig nemlig både til en vild cykeltur i skoven såvel som til den aktive livsstil i byen.

 

Sådan vælger du den rette racercykel

Drømmer du om at nedlægge store distancer på jernhesten, er en racercykel det helt rette valg. Denne type damecykel er som skræddersyet til dig, der ønsker at presse dig selv individuelt på landevejen. Med smalle dæk og et let stel er racercyklen ideel til at sætte ny rekord i hastighed.

 

Hvad er en gravelcykel?

Skal man nedlægge en længere distance med mulighed for opbevaring, er en gravelcykel et godt valg. Gravelcyklen er perfekt til den aktive motionist, som drømmer om en alsidig og modstandsdygtig cykel, der kan bruges hele året rundt.

 

Kom hurtigt afsted på el!

Har du langt til arbejde eller skole, er det værd at overveje at investere i en elcykel. Med denne type damecykel kommer du hurtigt frem og undgår morgentrafikken i bilen. Elcyklen giver dog ikke kun fart, den giver ligeledes en ny frihed i en travl hverdag.

 

Bevæg dig frit i storbyen med en citybike

Hvis du bor i en storby, kan du undgå parkeringskaos og smalle veje med en citybike. Med en citybike får du et effektivt transportmiddel, der egner sig særligt godt til bykørsel på asfalt.