Derfor gavner zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en ældgammel, alternativ behandlingsform, som bygger på ideen om, at alle kroppens dele er forbundet med punkter på hænderne og fødderne. Behandlingen foregår på den måde, at zoneterapeuten trykker patienten på de punkter, som har forbindelse med problemområdet i kroppen.

 

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Zoneterapi kan hjælpe med en bred vifte af kropslige og mentale problematikker, da behandlingen udbedrer ubalancer i kroppen. Zoneterapien kan blandt andet være virksomt mod astma, ufrivillig vandladning, gigtsmerter, spændingshovedpine og meget, meget mere. Hvis du går og kæmper med nogle af disse problemer, kan det være en idé at overveje et forløb hos en professionel zoneterapeut.

 

Hvad betyder det, når en behandler er RAB-godkendt?

Hvis du er på udkig efter en zoneterapeut til at hjælpe dig med dine udfordringer, skal du se efter, om den pågældende behandler er RAB-godkendt. RAB står for ”registreret alternativ behandler”. Godkendelsen er ikke en offentlig blåstempling af behandlingen, da sundhedsvæsnet ikke tager stilling til alternative behandlingsmetoder. Godkendelsen kommer derimod fra en brancheorganisation, som søger at sikre danskernes tryghed ved de alternative behandlinger.