Få hjælp til sportsskader

Kæmper du med sportsskader?

Et aktivt liv er et godt liv. Men når du bevæger dig ofte, kan det næsten ikke undgås, at du kommer til skade i ny og næ. Her kan en kiropraktor måske komme dig til undsætning.

 

Hvad er kiropraktik?

En kiropraktor har i kraft af sin uddannelse en særlig viden om, hvordan kroppen fungerer, og hvordan smerter kan udbedres. Har du for eksempel ondt i ryg, nakke, hofter, skuldre eller knæ, vil en kiropraktor kunne hjælpe dig med problemet. Du vil også have gavn af at besøge en kiropraktor, hvis du døjer med tilbagevendende hovedpine eller en diskusprolaps. Derudover kan du få en kiropraktor til at hjælpe med din sportsskade, hvis den ikke går i sig selv efter hvile.

 

Hvordan behandler en kiropraktor?

Behandlingen hos en kiropraktor består typisk af en lang række forskellige håndgreb, som kiropraktoren udfører omkring dit problemområde. Grebene fører til kontrollerede knæk, der manipulerer din krop og får den til at slappe af. Kroppen reagerer straks på manipulationen, og du vil derfor hurtigt kunne mærke effekten af behandlingen. Hvis din skade er omfattende, vil det ofte kræve flere konsultationer hos din kiropraktor.

 

Hvad koster det at gå til kiropraktor?

Prisen for en konsultation hos en kiropraktor kan variere. Ofte er den allerførste undersøgelse lidt dyrere end de efterfølgende konsultationer. Typisk koster konsultationerne mellem 200 og 500 kroner. I visse tilfælde kan du dog få helt op til 20% i tilskud fra det offentlige. Den specifikke procentsats afgøres af de individuelle regioner, så du bør orientere dig om det på forhånd. Du kan også få en økonomisk håndsrækning, hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark. Her afgøres tilskuddets omgang af den gruppe, som du tilhører.