Genetabler balancen med kropsterapi

Kropsterapi forbinder og behandler krop og sind

Kropsterapi bygger på ideen om, at der er en unægtelig forbindelse imellem vores krop og vores sind. Hvis kroppen har det skidt, har vi det sædvanligvis også mentalt og psykisk skidt, og kropsterapi arbejder derfor med at behandle det hele på samme tid.

Kroppen er et kompliceret system, og ofte viser det sig derfor også, at årsagen til smerten eller problemet, ikke findes samme sted som selve smerten. Nogle gange er det andre steder i kroppen, andre gange skyldes det psykiske årsager. Kropsterapi handler derfor om, ikke blot at behandle smerterne, men om at finde frem til årsagen der ligger bag.

 

Godt for fysiske og psykiske problemer

Kropsterapi indebærer en kombination af forskellige værktøjer til at behandle mange forskellige problemer. Da kropsterapi arbejder med forbindelsen mellem krop og sind, er der rigtig mange tilstande, sygdomme og mere, som kropsterapi er godt for. Blandt de fysiske problemer kan bl.a. smerter i kropsdele, rygproblemer, piskesmæld og gigt behandles med kropsterapi, ligesom psykiske problemer som angst og stress kan lindres igennem det.

Kropsterapi arbejder ikke kun med konkrete smerter og problemer, men arbejder også med vejledning om kost og ernæring, samt generelle råd om livsstil.

 

Hvem bør tage til kropsterapi?

Der er intet tidspunkt eller en bestemt målgruppe som er bedst for kropsterapi – for alle kan med fordel gå til kropsterapi. Hvad end det drejer sig om fysiske eller psykiske problemer, kan kropsterapi være med til at genoprette balancen i din krop og dit sind, så du kan få en stabil og sund hverdag. Bestil tid til kropsterapi i dag og få en behandling der skaber vedvarende resultater.