Akupunkturbehandling i hele landet

Få bevægeligheden tilbage i livet med akupunkturbehandling

Det kan være, at du tidligere har været aktiv. Du levede måske et aktivt liv, hvor du var meget ude, løb, trænede, legede med børnene osv. Det er desværre blevet ødelagt af en eller anden grund som for eksempel arbejdsskade, overbelastning eller piskesmæld. Det er frustrerende ikke at kunne de samme ting længere, og du vil ønske, at det ikke skulle være på den måde. Det er måske endda din levestil, eller noget du identificerede dig med, der er blevet hæmmet. Hvis du står i denne situation, så kan det være, at akupunktur er noget for dig.

 

Prøv akupunktur

Med den rette akupunktur behandling kan du få bevægeligheden tilbage, selvom du døjer med smerter. Grunden til at akupunkturen kan hjælpe dig med dette er, at det kan være med til at fjerne eller lindre kroniske smerter. Du vil altså ikke være hæmmet på samme måde, som inden behandlingen.

Rent teknisk forgår akupunktur ved, at man stikker små nåle ind i huden og musklerne.      Nålene skal så stimulere nerverne. Det resultat, man håber på at opnå, er øget blodstrømningen til at bestemt sted i kroppen, som skal være med til at udskille smertedæmpende hormoner. Man får det mest optimale resultat ved 6-12 behandlinger, og du skal derfor ikke blive skuffet, hvis det ikke hjælper efter første gang. Du er nødt til at tro på processen, hvis du vil opnå resultater. Derudover kan akupunktur måske hjælpe dig med at skrue ned for bestemte former for smertestillende. Det er at foretrække, da det betyder, at kroppen selv kan klare arbejdet. Ved akupunktur udskilles endorfiner, som er kroppen eget smertestillende stof. Det er altså sundere end medicin.

 

Få tilskud til din behandling

Efterhånden kan det ikke benægtes, at akupunktur har en positiv effekt. Derfor er det også blevet mere og mere anerkendt herhjemme i Danmark. På grund af anerkendelsen er det muligt at få tilskud til sin behandling. Det kan både ske gennem det offentlige, din pension, din forsikring eller gennem Danmark. Hos Danmark er det for eksempel muligt at få dækket op til 715 kroner på 12 måneder.